Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!



Το κομματι αυτο το αφιερωνω στον αγαπημενο μου συντροφο Πανο με πολλη αγαπη!!!

3 σχόλια:

  1. Άργησα να έρθω..όμως αυτό το καιρό έχω μπλεχτεί σε ένα..μυστικό..που το κρατώ προς το παρόν για μένα μόνο γιατί ..γιατί θα πουν ..η γιαγιά δεν κάθεται στ' αυγά της! Κοριτσάκι μου ευχαριστώ για την επίσκεψη, όμορφο το τραγουδάκι, ευχομαι να βρεις στη μπλοκογειτονιά μας όλα όσα βρήκα εγώ..και μη τεμπελιάζεις..αναρτήσεις θέλω με ωραία θέματα..η κοιτάς εμένα..εγώ δεν κάνω αναρτήσεις..κουβεντούλα κάνω!!
    ( και βγάλε από τις ρυθμήσεις σχολίων τη λεκτική επαλήθευση γιατί είναι "σπαστική" και βαριέται ο άλλος να κάνει σχόλιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκια μου Αχτιδα δεν φανταζεσαι ποσο πολυ χαρηκα με την επισκεψη σου...καταλαβαινεις κ απο τους αλλους φιλους σου ποσο σε εχουν εκτιμησει..ετσι κι εγω.Ο αυθορμητισμος σου,η δυναμη που κρυβεις μεσα σου και ο κοριτσιστικος ενθουσιασμος σου για καθε τι νεο αυτο ειναι που σε κανει τοσο αγαπητη σε ολους..δεν θα τεμπελιασω με τις αναρτησεις..να εισαι σιγουρη!θα προσπαθησω για το καλυτερο!κοιταξα για την λεκτικη επαληθευση που μου λες δεν μου βγαζει κατι αλλο,θα το προσπαθησω και παλι!χαιρετισματα απο την οικογενεια μου που με ρωτανε συνεχεια για σενα και τις μαγικες σου εξορμησεις και εξιστορησεις...δεν παιζεσαι κοριτσι μου και το ξερεις...γιαυτο κι εγω την επομενη αναρτηση που θα κανω θα στην αφιερωσω με πολλη αγαπη!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Η λεκτικη επαληθευση δεν βγαινει με τιποτα για την ωρα.Προσπαθω με τις ωρες..ειναι προβλημα που αντιμετωπιζουν πολλοι bloggers..

    ΑπάντησηΔιαγραφή