Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Πρωταπριλια???Παλι???

Καλο μας μηνα και παλι....αλλα οχι βρε παιδια παλι πρωταπριλια!!!αφου πρωταπριλια εχουμε ολο το χρονο!εμεις οι Ελληνες εννοω..οταν σε κοροιδευουν ολο το χρονο,ολα τα χρονια,δεν ζουμε 365 μερες το χρονο πρωταπριλια??ΕΛΛΗΝΕΣ!!!αει εξαπατηθεντες!οποτε και την πρωτομαγια παλι πρωταπριλια θα εχουμε!!εμεις ομως πρεπει να την απολαυσουμε την "δικη μας"πρωταπριλια!Ας γελασουμε,ας απολαυσουμε την ανοιξη τη φρεσκαδα του πρωινου του ηλιολουστου,ας χαμογελασουμε στα παιδια μας που τοσο το εχουν αναγκη,ας παιξουμε με το σκυλακι μας που σιγουρα αυτο δεν θα μας κοροιδεψει...ας σκεφτουμε ομορφα πραγματα...η ζωη μας ειναι στιγμες..εκει να σταθουμε...στις ομορφες στιγμες της δικης μας προσωπικης ζωης....τις περασμενες...η σ΄¨αυτες που θα ερθουν,,,ονειρευτειτε τις.Τα ονειρα δεν απαγορευονται...οποιος δεν ονειρευεται παυει να ειναι ζωντανος..κι εμεις ειμαστε ακομα ζωντανοι!με ψυχη.ετσι ειναι πλασμενος οΕλληνας.Να τα καταφερνει και στα δυσκολα..περναμε δυσκολες μερες στη χωρα.κι υπαρχουν χωρες και χωρες..και οπως λεει και ο μεγαλος μας ποιητης Γιωργος Σεφερης"Χωρες του ηλιου οπου δεν μπορεις ν΄αντικρισεις τον ηλιο,χωρες του ανθρωπου οπου δεν μπορεις ν'αντικρισεις τον ανθρωπο!!!!!αυτα καλοι μου φιλοι...τα λεμε..συντομα..

8 σχόλια:

  1. Και τα γατάκια έχουν δικαίωμα στο ανοιξιάτικο παιχνίδι! αχαχα! Η άνοιξη μπήκε για τα καλά, επιτέλους. Όσο για την Πρωταπριλιά, συνήθως με τρομάζει, αλλά φέτος ειδικά, δεν είχαμε τίποτα να φοβηθούμε. Όπως λες, ψέμματα μας έλεγαν και τις υπόλοιπες ημέρες... Μακάρι μόνο τα ψέμματα, να μην μολύνουν και τους γύρω μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ειδικα τα πανεξυπνα αρσενικα γατακια!!!!ονοματα να μη λεμε!!!!οσο για την πρωταπριλια ας προσεξουν λιγο οι ευκολοπιστοι!!κινδυνευουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις πολύ δίκιο, Kate! Η σημερινή μέρα ας γίνει μέρα χαράς και γέλιου!
    Καλώς σε βρήκα! Ευχαριστώ για την επίσκεψη στο μπλογκοσπιτάκι μου και το όμορφο σχόλιό σου!
    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλως σε βρηκα και σενα sundayspoon!!!το μπλογκοσπιτακι σου ειναι τοσο cute τρισχαριτωμενο και σταζει μελι και ανοιξιατικα αρωματα,,Σέυχαριστω και σενα για την επισκεψη σου,,,ξερεις..ποιηση μαγειρικη και μουσικη πανε μαζι!!!αλανθαστο πακετο..θα τα λεμε..καλο μας μηνα και ασυννεφιαστο!!

      Διαγραφή
  4. Καλώς σε βρήκα κι από εδώ...καλό μήνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως σε βρηκα κι εγω..και σ΄ευχαριστω που με επισκεφτηκες στο ξεκινημα μου....μεσα απο τις σκεψεις μας τις ιδεες μας τις προτασεις μας,ανοιγονται οριζοντες που μονο ο γραπτος λογος μπορει να αφυπνησει καποιες ανησυχιες μας,καποιες ανασφαλειες να τις ξεκλειδωσει και να χαθουν στον ανεμο...ειδικα τωρα που ολα μοιαζουν φτηνιαρικα και μηδαμινα...να αντισταθουμε τουλαχιστον σε αυτο.Να μη χασουμε την ταυτοτητα μας και την ποιοτητα μας ειτε αυτη λεγεται ψυχικη ειτε επιλεκτικη ζωης.....

      Διαγραφή
  5. Καλώς σε βρίσκω κι από δω!! Έχεις απόλυτο δίκιο Kate,συμφωνώ μαζί σου!!
    Ευχαριστώ για τα υπέροχα λόγια σου και την επίσκεψη στο μπλογκοσπιτάκι μου και σου εύχομαι από καρδιάς ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ και ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ στη μπλογκογειτονιά μας!
    Καλό μήνα!
    Υ.Γ. Βάλε και τους αναγνώστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Κικη μου!!χαρηκα παρα παρα πολυ που με επισκεφτηκες στο ξεκινημα μου και σέυχαριστω πολυ για τις ευχουλες σου..μαθαινω σιγα σιγα κι εγω να επικοινωνω με ολους εσας που τοσο καιρο εβλεπα μονο τα θαυματα σας αλλα δεν συμμετειχα ενεργα για να σας ευχαριστησω για ολα αυτα που μου προσφερατε τοσο καιρο..οσο για την μπλογκογειτονια ειναι απιστευτη...η περιπλανηση ειναι μαγικη!!!!και επισης οι παρουσιασεις και τα κειμενα σου με εχουν καταπληξει...ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου!

      Διαγραφή